Kundtjänst


Välkommen till Hollywood.se kundtjänst.

Här hittar du info om alla våra villkor, vanliga frågor och kontaktinformation.
I menyn till vänster gör du dina val för att komma till rätt ställe.

Om du är osäker på något kan du alltid skicka ett mail med en fråga eller ringa oss (se "kontakta oss"). Har du frågor gällande din order? OBS var vänlig och ange ditt ordernummer.
Varmt välkommen att höra av dig.

Happy shopping!

_________________________________________________________________________________


Information angående Köp 2 och få -50% på billigaste produkten:

Köp 2 och få -50% på billigaste produkten. Beställ 2 varor så får du automatiskt -50% på billigaste produkten. Gäller på skor, kläder och accessoarer (ej reavaror).

Vid eventuell överförsäljning eller om en produkt är slut i lager förbehåller vi oss rätten att makulera hela din order. Vi kommer via mail informera dig om vilken produkt som var slut. När vi makulerar din order så läggs de varor som fanns på din order upp på hemsidan igen och du kan då lägga en ny beställning.

 

Vid retur eller byten
Du har alltid 30 dagars öppet köp, detta gäller även på reaprodukter. Under denna "Köp 2 och få -50% på billigaste produkten"-kampanj har vi ingen bytesrätt.

Om du returnerar en produkt som du betalat för, men väljer att behålla den rabatterade produkten, så har du inte längre rätt att ta del av kampanjen "Köp 2 och få -50% på billigaste produkten." Du får då betala fullpris för den rabatterade produkten. Detta medför att vi endast återbetalar mellanskillnaden mellan den rabatterade produkten och den produkten du returnerar.

Denna kampanj går ej att kombinera med andra erbjudanden.